Medikal İşlemler

 

Dolgu,

Dolgu maddesinin temelini oluşturan HYARÜLONİK ASİT yaşayan tüm organizmalarda mevcuttur.Deride jel benzeri bir yapıdadır.Yapılan çalışmalarda yaşla beraber yahut genetik olarak hyarülonik asit biyolojik olarak azalmaya başlar.Cilt sıkılığının kabolması,kırışıklıkların artması,yanakların çökmesi ,boşlukların oluşması gibi problemler ortaya çıkar.Zamanla oluşan kırışıklıklar derinleşir.Yaşlanma belirtileri ile savaşmak için deride Hyarülonik ASİT'in yenilenmesi gerekir.Cildimize canlılığı dolguluğu veren Hyarülonik ASİT Dolgu maddesinin temelidir.Dolgu Uygulaması ameliyatsız yüz gençleştirme olarak ağrısız anestezi olmadan bir uygulama tekniğidir.Günümüzde 5-10 dk bir uygulama ile kısa sürede istenilen sonuçlar alınarak derinleşmiş yüz kırışıklıklarını doldurmak için en sık kullanılan metodtur..Yani cildimizde eksilen HYARÜLONİK ASİT maddesinin yerine konulmasıyla cildin sağlıklı güzel bir görünüme kavuşmasıdır.

Dolgular Üçe Ayrılır,
Geçici dolgular:Günümüzde en sık kullanılan 6- 8 ay geçerliliği olan dolgulardır.
Uzun süre kalan Dolgular: Bu dolguların kalıcılığı 2 yıl kadardır.
Kalıcı Dolgular:Dolguların kalıcılığı arttıkça güvenilirliği azalmaktadır.Plastik madde ve sıvı sklikon içerir.Riskli görünür ve nadiren uygulanır.
Kişinin kendi vücut yağından oluşturulan dolgular: Liposuction ile alınan vücut yağının özel muameleden geçirilerek o kişiye enjekte edilmesidir. Estetik cerrahlar tarafından yapılmalıdır.

Uygulama Bölgeleri,

Derin çizgilerin olduğu burun ağız arasındaki derin çizgi (Nazolabial)
Yanak yüksekliği elmacık için 
Kaş arasında botox uygulamasının yeterince açamadığı çizgiler
Dudak kontorünün şekillendirilmesi 
Dudakların Dolgunlaşması 
Ciltteki nemi sağlamak ışıltı parlaklık için
Yüzdeki ince çizgiler özellikle dudak üstü 
Boyun çizgileri,elastikiyet problemi
Dekolte göğüs arasındaki çizgi ve bakımı için 
Göz morlukluğu 
Göz çevresindeki çukurluk 
Ciltteki sivilce izleri yaraların açmış olduğu sorunlu bölgeleri doldurmak 
El üstünü doldurmak ve canlandırmak 
Popo Yüksekliği

Uygulamadan Sonra,

Uygulanan bölgeye göre gecici kızarıklık ödem oluşabilir.Buz tutulması ve sakinleştirici kremlerle yatışır.İşlemden hemen sonra sonuç görülür.Ancak 7. gün sonunda oturur.Bir haftanın sonunda kontrol seansın gelerek gerekli rötüş yapılır.Yapılan bölge'ye bağlı olarak 6 ay sonunda tekrarlanır.Düzenli yapıldığında sağlıklı ve güzel görünüm korunur.Uygulama doktor tarafından yapılır.Uygulanan dolgu markası doğal görünüm açısından önemlidir.Dikkat etmeniz önerilir.

saç ekimi konya ankara saç ekim