Bölgesel İncelme

Bölgesel fazlalıkların sağlığı tehdit edecek boyutlara ulaşması ve estetik kaygılar insanları farklı arayışlara yönlendirmekte diğer taraftan teknoloji ve sağlık kuruluşları sorunun çözümü için sürekli yeni teknolojiler geliştirmektedirler.Kavitasyon da bu ihtiyaca yönelik geliştirilmiş etkin bir yağ parçalama yöntemi olarak karşımıza çıkmaktadır.Ultrason ile zayıflama böbrek taşlarını ses dalgaları ile kırmada kullanılan sistemlerden esinlenerek üretilmiş cihazlardır.

Kavitasyon

Bölgesel yağlanma ve selülitle ses dalgaları yardımıyla savaşan, cerrahi olmayan bir yöntemdir.Kavitasyon uygulaması ile oluşan köpüklenme önce genişleme, sonra patlama yaratır. Kavitasyon denilen bu etki; yağı sıvılaştırıp hücrelerin duvarlarını tahrip ederek yağların yapısını bozar. Bu dokudaki yağ hücreleri ve açığa çıkan yağ asitleri parçalanarak, lenf yolları sayesinde buralardan uzaklaştırılmaya çalışılır.Cihaz uygulaması bölgesel yağ birikimlerini azaltmak ve vücudu yeniden şekillendirmeyi içermektedir. Oluşturduğu ultrason dalgaları yağ hücre zarlarını parçalamakta ve açığa çıkan yağ da vücuttan atılmak üzere kan ve lenf yoluyla bölgeden uzaklaştırılmaktadır.

Güvenlidir, ağrısızdır, cerrahi müdahale gerektirmez, selülit ve yağ parçalamada son derece etkilidir.

Kavitasyon’un diğer yöntemlerden en büyük farkı; uygulamaların ağrısız ve acısız olması, seanstan sonra hemen günlük yaşama devam edilebilmesi, uygulama yerlerinde herhangi bir morluğun söz konusu olmaması olarak özetlenebilir.

Kişiden kişiye ve yağlanmanın kalınlığına göre değişmekle birlikte ortalama 8 - 10 seans arasında gözle görülür bir incelme sağlanmaktadır.

Avantajları

-Tek seansta incelme mümkün olur
-Liposuction düşünmeyen hastada ameliyatsız yağ yıkımı sağlanır
-İşlem 1 saat sürer direkt işinize dönebilirsiniz
-İz ya da dalgalanma problemi olmaz