Medikal İşlemler

 



Zamanla ya da genetik olarak, kişinin yüz mimik kaslarının aşırı kullanımı yüz bölgesinde deformasyonlar oluşmasına neden olur.Kadın erkek genelde yüz bölgesinde en sık karşılaşılan problemler,

 

Kaş aramızdaki çizgilerden 

Göz çevremizdeki kırışıklıklardan

Burun Ucu Kaldırma, Burun üzerindeki Çizgiler

Boyun çizgileri ve Boyun kontorü gibi problemlerde

Kaşlarımızın düşüklüğü

Dudak etrafımızdaki ince çizgilenme

Dudak kenarlarının aşağıya düşmesiyle yüzümüzde üzgün bir görünüm oluşması  

Migren Tedavisinde

Koltukaltı, EL Ayak Terlemesi

 

 Tüm bu problemlerin ameliyatsız olarak 1 haftada düzeltilmesini ve güzel bir görünüme kavuşmanızı sağlayan BOTOX ilacının enjekte edilmesiyle olur.

Akla gelen soru ise botox yılan zehiri midir? Hayır Botox yılan zehiri değildir.Botulinum adı verilen bir bakteri tarafından üretilen ve besin zehirlenmesine yol açan bir ürün.Aslında bütün ilaçlar fazla alındığında zehir etkisi gösterir.
Uygulama süresi bölgeye göre 5 ile 10 dk dır.Etkisini 3. günde başlayıp 7. günde gösterir.Bir hafta sonra kontrol seansınıza gelerek gerekli rötüş yapılır.Her 6 ayda bir yani senede 2 defa yapmanız önerilir.

Gecici bir yöntem ama basit bir örnek vermek gerekirse; düz bir kâğıt sizin deriniz, eliniz de kaslarınız olsun. Kâğıt elinizde avuç içinde dururken parmaklarınızı oynatırsanız kâğıt kırışır. Aynı olay yüz mimik kasları ve üzerindeki deri içinde geçerlidir.6 .aydan itibaren kaslarınızın hareketi ile yaşın, çevresel föktörlerin, mimiklerinizi çok kullanmanın etkisi ile yeniden geri gelmeye başlar.Çizgileriniz hiçbir zaman eskisi gibi olmaz ama tekrarlayıp yenilediğinizde etkisini daha uzun aylar kullanabilirsiniz.Böyle mucize bir yöntemin etkisini gördüğünüzde vazgeçemeyeceğiniz çözüm olmaya başlar