Dermaroller ile Mezoterapi

Günümüzde enjeksiyon yöntemi olmadanda Mezoterapi uygulaması Dermaroller yöntemi ile yapılıyor.Dermaroller ucunda mikro küçük iğneler bulunan bir mekanizmadır.İğneler deride küçük delikler açarak vitamin yada ürünlerin bu küçük delikler sayesinde cilt altına kolaylıkla ulaşması uygulamasıdır.

 

Cilt Gençleştirme(yüz,boyun,dekolte,eller)

Ciltteki problem belilendiğinde lokal anestesi kremle dermaroller uygulaması ile ciltte çalışılır.Bu uygulama hücreleri uyararak onların yeniden  daha canlı hücre üretmesine teşvik eder.Ciltte uygulandığında gözeneklerin sıkılaşması cildin canlanmasını sağlar.Arkasından uygulanan vitamin kokteyli sürülerek bu etki daha artırılır.Kişinin problemine göre haftada bir 4 seans uygulanması önerilir.

Vitamin kokteylinin içinde(Hiyaluronik asit,A,B.C.B.E Antioksidan Vitaminler,Selenyum Bakır ve Çinko,Cildin Sıkılaşması için B5 vitamini gibi..) karışımların bir arada kokteyl yapılmasıdır.

Saç Bakımı(dökülme,canlanma)

Saç dökülmesi yada canlanması için saç köklerindeki hücreleri uyararak saç için özel karışım vitamini sürülerek 5-6 seans haftada bir uygulama yapılarak saçın beslenmesi köklerin güçlenmesini sağlar.

Çatlak problemlerinde

Çatlak tedavisi için dünyada bir çok yöntem uygulanmakta araştırılmaktadır.Dermaroller yöntemi çatlak olan bölgenin küçülmesini sağlamaktadır.Çatlak için özel serum dermaroller uygulanmasından sonra uygulanarak çatlak görünümünün azalmasını sağlamaktadır.Kişiye göre belirlenen 8-10 seans aralıklarında bir hafta ara ile uygulanması gerekmektedir.Devamında bakım kremleriyle desteklenerek tedavi sonucu çatlak görünümü azaltılmaktadır.

 

 

Dermaroller ile Mezoterapi ile ilgili merak edilenler