Radyofrekans ile Vucüt Sıkılaştırma

 

Radyofrekans ısı kontrollü zayıflama yöntemidir.Radyofrekans selülit, bölgesel yağlanma ve sarkma problemlerine karşı kullanılan bir tedavi yöntemidir.Radyo dalgaları vücuttaki su molekülleri ile iyonlarını (sodyum-potasyum-kalsiyum-magnezyum) harekete geçirir. Bunların hareketlenmesine bağlı olarak enerji açığa çıkar ve bölge ısınır,

Radyofrekans yöntemi ile bölgesel tedavinin 3 etkisi vardır.
 
1.Etki;Radyofrekans su içeren bütün dokuları kontrollü bir şekilde çok derin dokulara geçmesine yol açmadan ısıtmakta hücrelerdeki su moleküllerini harekete geçirmektedir. Bu teknoloji ile su düzeyi çok yüksek olan yağ hücrelerine ulaşılabilmektedir.Yani yağ dokusunu eritebilmektedir.Bu sayede vücutta bölgesel problemli bölgeler düzelmektedir.
Çünkü ısınan bölgede yağ hücrelerinin duvarları parçalanır, yağlar erimeye başlar.Eriyen yağlar dolaşımın artmasına bağlı olarak kan ve lenf yolu ile emilir ve vücuttan atılır.
 
2.Etki :Yaşlanmış ve yıpranmış Kollajen doku parçalanır ve ölür. Bunların yerine vücut yeni kollajen üretimine başlar.
 
3.Etki:Vücutta sıkılığı, gerginliği sağlayan dokuya bağ dokusu denir.Bu dokuyu oluşturan hücreler ise fibroblast hücreleridir.Oluşan ısı ile fibroblast aktivasyonu hızlanır.
 
Vucut şekillendirme ve selülit tedavisi olarak uygulanan radyofrekans kişiye göre belirlenen program 10-15 seans önerilir.Haftada 2 düzenli yapılır.Uygulamada sonuç 3.seanstan itibaren görülmeye başlanır.Selülitlerin gitmesi,cildin sıkılaşması,incelme ile vucut şekillerek bölgesel problemler ortadan kalkar.  
 

Radyofrekans ile Vucüt Sıkılaştırma ile ilgili merak edilenler