Koltuk Altı Terlemesi Ve Kararmasına Son!

Kadın erkek koltuk altı terlemesi sonucu elbiselerde meydana gelen ıslak görüntü ile istemsiz ve rahatsız edici ter kokusu kişiyi toplum içerisinde huzursuz eder. Koltuk altı terlemesi bir çok kişinin, hem sosyal hayatında hem de iş hayatında istenmedik sorunlara neden olur.Terleme sorunu yaşayan kişilerin ıslak görüntüyü saklamak için kollarını kaldırmaktan, rahat hareket emekten sakınır hale geldiği gözlemlenmektedir. Kötü koku nedeniyle çevresindeki kişilere yaklaşmamaya özen gösterenlere müjde botoks yöntemiyle terlemeye son!

Yaz Başlangıcı En Uygun Dönem!

Yaz yaklaşırken koltuk altı terlemesi daha sıklıkla görülmeye başlayacak,

Botoks uygulaması koltuk altı ter bezlerinin uyarılmasını engelleyerek ter salgısını önler. Uygulamada acı ağrı hissedilmez.Lokal uyuşturucu krem işleminden sonra yaklaşık 10-15 dakika içinde botoks ilacı bölgeye uygulanır.Etki iki gün sonra başlar, 15 günde tamamlanır. Botoks uygulaması ortalama 6 ay kadar başarıyla terlemeyi önler.Kliniğimizin çoğu hastası terlemenin en çok olduğu ayları rahat geçirmek amacıyla nisan-mayıs dönemlerinde yılda bir kez yaptırmayı tercih etmektedir.

Bu uygulama

“El İçi Ve Ayak Tabanına da Uygulanmaktadır”!

Terleme için Botox uygulaması konunun uzmanı Medikal Hekim ya da Plastik Cerrah tarafından uygulanmalıdır.

Terlemenin yanında koltuk altındaki kararma bir diğer problem’dir.Çoğunlukla kalıtsal,aşırı sıcak ağda kullanımı,sık sık deodorant kullanım, kadınlık hormonlarının etkisiyle koltuk altı dışında genital bölgede de bu sorun yaşanmaktadır.

Bu bölgelerde yaşanan kararma için en iyi tedavi yöntemlerinden biri kimyasal peeeling olarak yapılan spot peeling bu uygulama cildin yüseysel soyulmasını sağlayarak cildin tonunu açar.Uygulamaya Q switch lazer desteği sağlayarak tedaviyi hızlandırmaktadır.Qswitch lazer kararma olan bölgeye yapılarak cildin yenilenmesini rengin daha hızla açılmasını sağlar.Program kişiye göre belirlenerek yaklaşık 4-6 seans 15 gün aralıklarıyla uygulanır.Sosyal hayatınızı etkilemez.Uygulamadan sonra işinize dönebilirsiniz

Terleme ile hayat size kabus olmasın.Artık ameliyatsız dakikalar içinde bu probleminizde3n kurtulmanız mümmün!

Sağlıkla ve Güzellikle Kalın!